ACCESS BARS®

Te procese oziroma spremembe do teles sta razvila Gary Douglas in Dr. Dain Heer z več kot 27 let dela s telesi in s postavljanjem vprašanj.

Ustanovitelj Access Consciousnessa – Gary, je razvil telesne procese, da bi ljudem omogočil dostop do njihovih kapacitet in potencialov s telesi.

​Koliko svojega življenja porabite za to, da ne bi prejemali? Ste opazili, da vaše življenje še ni takšno kot bi si želeli? Lahko bi imeli vse, kar si želite, če bi bili pripravljeni prejeti veliko več in morda narediti malo manj!​Kako deluje?

Access Bars® je na tisoče ljudem pomagal spremeniti številne vidike svojega telesa in svojega življenja, vključno s spanjem, zdravjem in težo, denarjem, seksom in odnosi, tesnobo, stresom in še veliko več. V najslabšem primeru se vam bo zdelo, da ste pravkar prejeli čudovito masažo. V najboljšem primeru se lahko vaše življenje popolnoma enostavno spremeni v nekaj večjega.

Pravzaprav so barsi trdi disk vašega računalnika. To je dobesedno material, ki ste ga shranjevali življenje za življenjem. Z zaganjanjem barsov pobrišemo datoteke, tako, da teh stvari ni več v našem sistemu in se ne pojavljajo več avtomatično.

Vrstice (točke na glavi) ustrezajo različnim področjem možganov (računalniške datoteke), ki se nanašajo na vidike vsakdanjega življenja, kot so veselje, ustvarjalnost, denar, nadzor, ustvarjanje povezav, umirjenost ali doživljanje hvaležnosti itd. Lastne omejujoče misli, prepričanja, čustva in vzorce na teh področjih (kot so neželene datoteke ali neželena pošta), ki temeljijo na sodbah, ki jih absorbiramo iz družbe, družine, kulture,… Ideje o dobrem in napačnem, dobrem in slabem ovirajo sprejemanje življenja takšnega kot je.  Ko se izvajalec Access Bars® dotakne točk na glavi osebe, se električni naboj v možganih, ki drži te izmišljene sodbe razprši (tj. Neželene datoteke se izbrišejo!).

Vzorci in ‘programi’, ki smo jih prevzeli, povzročajo, da se na življenje na avtopilotu odzovemo z nezavednim odporom samim izkušnjam, po katerih najbolj hrepenimo. Ko smo očiščeni, postanemo svobodni, da ponovno delujemo z jasnostjo in zavedanjem, brez strahu in ovir sprejemamo, kdo smo v resnici in smo odprti za povsem nove vidike možnosti. Študije so pokazale, da zdravljenje z zdravilom Bars® upočasni možganske valove do stanja theta, kar omogoča, da se vedenjski vzorci in perspektive otroštva pojavijo in sprostijo, ter da se pojavi večje stanje prisotnosti in odprtosti.

Omejujoče misli, prepričanja in občutke je mogoče odpraviti, vključno s strahom pred denarjem, blokado pred ustvarjalnostjo, težavami pri sprejemanju, preostalo žalostjo ali drugimi navadami, ki vam ne ustrezajo več.

Bars® so orodje, ki omogoča drugačen način delovanja na planetu. Že bilijone let človeška bitja delujejo iz gostote svojih misli, občutkov in čustev.  Bolj ko tečejo Barsi, bolj začnete zaznavati, koliko truda dejansko potrebujete, da delujete iz misli, občutkov in čustev. Možnost delovanja začnete dojemati tudi iz zaznavanja, vedenja, bivanja in sprejemanja.

​Kaj lahko pričakujem po Bars tretmanu?

​Vsaka Bars terapija je drugačna. Najslabše, kar se lahko zgodi po seji Bars, je, da se počutite sproščeno, kot da bi si privoščili odlično masažo. Najboljše, kar se lahko zgodi, je, da se lahko spremeni vaše življenje. Najpogostejši učinki so: povečan občutek miru in lahkotnosti, drugačen odziv na situacije, ki bi vas v preteklosti vznemirjale, bolj miren in globok spanec,…

​Kako dolgo traja učinek Bars terapije?

Ko enkrat zaženete vaše Barse, bodo s sproščanjem ujete energije nadaljevale za vedno. Kadarkoli boste kasneje ponovno prejemali terapijo, boste efekt samo še povečali. Najbolj opazne učinke boste opazili 3-4 tedne po terapiji.

​Kako pogosto naj bi prejemali Access Bars terapije?

​To je popolnoma odvisno od vas samih. Kako dobro bi se radi počutili in ali bi radi, da izgleda vaše življenje čim boljše in lepše. Nekateri Bars facilitatorji se sprašujejo, zakaj vsi ne počnejo tega vsak dan. V večini je tako, da ljudje radi prejemajo Barse najmanj enkrat na teden in v trenutkih, ko se počutijo stresno, ko so nezadovoljni ali kako drugače vznemirjeni nad svojim življenjem. Bars terapija je takojšnja rešitev.

​Kdo ima lahko korist od prejemanja Bars terapije?

​Vsak, ki je pripravljen na spremembe po terapiji in nekaj časa ležati.

Nekaterim ljudem izkušnja sprostitve ni pomembna in jo dojemajo kot popolno izgubo časa.

Nekateri, ki so bolj zainteresirani za spremembe in napredek v svojem življenju in si za sprostitev bolj prizadevajo, so bolj dovzetni za terapijo. Priporočamo, da svoj trud za izvajanje barsov usmerite v ljudi, ki si želijo sprememb.