ENERGIJSKA MASAŽA – energijska podpora telesu

Je tretma sprostitve telesa in duha.   Povrne se nam moč, ki smo jo izgubljali zaradi moten v posameznem energijskem predelu in večinoma te motnje ali blokade nastanejo zaradi neprijetnih dogodkov, bolečih spominov ali travm. 

S harmonizacijo in prostim pretokom energije se fizično telo napolni z energijo, spreminjati se začnejo miselni in čustveni vzorci ter omejujoča prepričanja. 

Vsakogar od nas obdaja določena energija in od te energije so odvisni naši rezultati. Utrujenost, živčnost, jeza, žalost, obup, brezizhodna situacija, bolezen, problemi v partnerstvu, slabo finančno stanje … – vse to so rezultati negativne energije. Kako izboljšati svojo energijo in s tem svoje življenje?

Energijska masaža je lahko odličen način za regeneracijo energije. Po navadi si jo privoščimo, ko nas kaj boli, ko smo utrujeni ali pa potrebujemo urico za “off”; torej jo potrebujemo, ko smo pod vplivom stare energije, katero želimo izboljšati.

Pozitivni učinki energijske masaže:

  •  popolna sprostitev in vzpostavitev ravnovesja telesa, uma in duha,
  •  vzpostavi se energijska pretočnost telesa,
  •  pomirja stresne situacije in depresijo,
  •  pospešuje delovanje krvnega obtoka in limfnega obtoka
  • koža postane bolj elastična in odporna na zunanje vplive,

Masaža vam bo povrnila dobro počutje in zbrane uravnotežene misli, ter pozitivno vplivala na vaše zdravje. Hkrati se boste počutili sveže in sproščeno.

Potek tretmaja 

Prvi del je namenjen predvsem sprostitvi telesa. Masiranje glave sprosti telo in umiri um, dosežemo globoko sprostitev in razbremenitev stresa, saj so glava, vrat in ramena pomembni energijski centri v telesu. Za dodatno sproščanje energijskih blokad se nežno masira predel trebuha saj se ravno v tem predelu zadržuje največ zastale energije. Nato aktiviram zdravilne energijske vibracije, ki potujejo v globine, čistijo in harmonizirajo vsako celico vašega telesa in prečisti se vaše energijsko polje. 

Na voljo sta dve različici:​

– 60 minut – glava, trebuh + energijska obravnava 90 €

–  40 minut – glava + energijska obravnava 60€