OSEBNO SVETOVANJE

Želite izstopiti iz začaranega kroga?

V zadnjih 20 letih je začelo prevladovati načelo pozitivnega mišljenja in zanikati njen nasprotni del zavoljo ”new age duhovnosti”, je nekaj, kar je danes pri ljudeh naredilo veliko škode.

Zanikati manj lepo oz. tistega kar nočemo pač ne gre. Skrivati čustva in lagati samemu sebi nekaj časa gre, nazaj pa nas naslednjič udari še močneje. Kadar nas nekaj znotraj boli, se ne moremo dolgo časa pretvarjati, da tistega ni. Vsako potlačeno čustvo en dan pride na površje in velikokrat ta način ni prav prijazen. In čeprav bolezen (ali nesreča ali izguba ali pomanjkanje) že glasno trka na naša vrata, še vedno nismo pripravljeni izpustiti nadzora ter se življenju prepustiti.

Nezavedni del je tisti, ki upravlja večino naših misli, občutkov in vedenja – našo osebno realnost.
Kadar torej želimo izboljšati naša življenja zunaj nas – našo osebno realnost, se je potrebno potopiti globoko vase – v svojo notranjost, ki pa je naša osebnost ter edini prostor, kjer se lahko napiše nova zgodba.

Prvi korak na potovanju do lahkotnejšega življenja pa je: PRIPRAVLJENOST PREVZETI ODGOVORNOST DO SEBE – svojega telesa, svojih misli, svojih čustev,…

Nihče drug ni odgovoren za naše zdravje, za naše odnose, za naše finančno stanje, za vse kar doživljamo,…

Ko sprejmete in ljubite sebe, sprejmete življenje. Življenje pa samo JE.

Zato, vse kar ni usklajeno z vašim nezavednim delom prinaša ovire na pot življenja, in vam želi pokazati da so del vas. Strah pred: 

  • Ne vem kaj se bo zgodilo
  • kaj pa če še to izgubim
  • Kako bom pa preživel…

In še in še bi lahko naštevali. 

Ko razumete in spoznate kako življenje deluje, postane vse lažje.

In kako vam pri tem lahko pomagam

Poti vam res ne morem pokazati, lahko pa vam pomagam da najdete svojo.

Osebno svetovanje po predhodnem dogovoru: 120 min