Tesla metamorfoza zdravja® je namenjena vzpostavitvi popolnega ravnovesja svetlobnih frekvenc v človeškem telesu. 

Vsaka bolezen, ne glede na to ali se odraža na fizičnem, mentalnem ali emocionalnem nivoju, je posledica neravnovesja vitalne življenjske energije v telesu, ki jo je moč zaznati tudi kot svetlobno frekvenco. 

​V trenutku, ko se v človeku ponovno vzpostavi energijsko ravnovesje, pride tudi do ozdravitve. Ozdravitve so tako pogosto zelo hitre in dogajajo se lahko neverjetne transformacije: klienti pripovedujejo o ozdravitvah raka, tumorjev, aidsa, kronične utrujenosti, depresije, prenehanju bolečin v hrbtenici in celo o rekonstrukciji fizičnih poškodb in prirojenih deformacij.

Vendar pa zdravljenja, ki se zgodi med seansami Tesla metamorfoze zdravja®, ne moremo nikoli predvideti, niti nanj vplivati. Zdravljenje je vedno stvar dogovora med Višjo inteligenco ter našim fizičnim, umskim, čustvenim in duhovnim telesom. 

​S Tesla metamorfozo zdravja skušamo vzpostaviti popolno ravnovesje. Ko spravimo telo v popolno ravnovesje, se lahko prične zdravljenje na vseh ravneh – fizični, umski, čustveni, duhovni. (vir Anja Petrović – Tesla metamorfoza)

»Tistega dne, ko bo znanost začela proučevati nefizične pojave, bo napredovala v enem desetletju bolj kakor v vseh stoletjih svojega obstoja« je nekoč dejal Nikola Tesla.

Potek tretmaja

​Pri tretmaju Tesla metamorfoze zdravja vzpostavi praktik polje višjih vibracij, ki omogoča prenos svetlobe in informacij. Rezultat tega procesa je povezava višje inteligence stranke in inteligence vesolja. Inteligenca telesa stranke se odzove na zdravilne frekvence iz Univerzuma, praktik pa je tu samo da pomaga vzpostaviti harmonično povezavo med klientom in Univerzumom. O sami ozdravitvi odloča višja inteligenca klienta in vesolja.​

Kaj lahko izboljšate s Tesla metamorfozo zdravja?

 • Večji nivo življenjske energije
 • Boljše fizično počutje
 • Večje čustveno ravnovesje
 • Občutek zadovoljstva
 • Več samozavesti
 • Lažje se postavite zase
 • Močnejši imunski sistem
 • Odprava ali lajšanje bolečin
 • Nespečnost
 • Premagovanje in soočanje s stresom
 • Lažje spopadanje in sprejemanje življenjskih izzivov
 • Samozdravljenje na vseh ravneh

V času tretmaja sta tako praktik kot klient del tega polja. Pri zdravljenju s Tesla metamorfozo gre za zdravljenje z zavestjo višje inteligence, praktik v resnici ničesar ne zdravi, zdravljenje je v rokah višje inteligence. Praktik ne postavlja diagnoze, ni mu potrebno usmerjati energije na določeno mesto,  niti ničesar vleči iz telesa, višja zavest klienta se sama sporazumeva z Univerzalno zavestjo, izvajalec metamorfoze je le kot opazovalec pri samem procesu.

Med izvajanjem metamorfoze lahko ljudje izkusijo različne občutke– nekaj vidijo, slišijo, lahko imajo tudi fizične občutke ali pa doživljajo preprosto sproščenost. Zdravljenje poteka v večini primerov zelo hitro.

Priporočajo se tri seanse v teku enega tedna. 

​Posamezen tretma traja približno 30-40  minut. Klient udobno leži, oblečen in z zaprtimi  očmi na terapevtski mizi, praktik pa se ga fizično ne dotika.

Več o Teslovi metamorfozi si lahko prebereš tukaj https://www.teslametamorphosis.com/